За нас

Нашата компанија

Компанија за технологија Ксијанг Фа Ли (Ксиамен).е независно претпријатие во Кина, посветено на истражување и развој на производство, продажба и сервис.Специјализирани сме за производство на опрема за рехабилитација за физиотерапија и обезбедување на услуги за животни помагала за стари лица, инвалиди и пациенти.

Нашиот тим

Потпирајќи се на професионалниот тим за истражување и развој, дизајн и технологија, брендот LAOWUYOU се концентрира на развој на производи и технички иновации, со силна способност за истражување и развој, тој е блиску до побарувачката на пазарот на постарите лица.Нејзините рентабилни производи можат да гарантираат брза продажба на производи и да реализираат непречен проток на капитал, низок ризик и висока стапка на принос.

2

Нашата историја

„LAOWUYOU“ беше почестен со наградата за врвен кинески бренд во индустријата „The Lift Toilet Seat Chair“ и успешно поднесена во Националната комисија за развој и реформи на Кина во 2019 година. побожност стар производ експерт во интелигентна наука и технологија услуга возраст како професија локализација, користење со високо-технолошки производи за да им помогне на старите лица, инвалидите и луѓето на кои им е потребна посебна грижа.

QINGXIAO/LAOWUYOU и друга опрема и производи за терапија за рехабилитација за стари лица и инвалиди.Нашите производи со ефективно намалување на трошоците за нега на работна сила;поддршка помагајќи во секое време да се подобри ефикасноста на нега;имаат тенденција да ја почитуваат и заштитат личната приватност под технолошка грижа;избегнувајте да доведете до паѓање предизвикано од вртоглавица при стоење по долго седење.Нашите производи се продаваат низ целиот свет, применливи за старечки домови, болници, семејства и поединци за домашна нега и така натаму.

По иновациите и истражувањето, Xiangfali Tech воспостави сè посовршен индустриски синџир, поставувајќи цврста основа за долгорочниот, брз и голем развој на компанијата.Напредната производствена опрема, одличните технички елити и водечката свесност за развој на производи освоија високо-ефикасно работење и конкурентни предности за производите.Во исто време, брендот е поддржан од висококвалитетен тим и воден од ефективна стратегија.Корисно е да се поддржи развојот на пазарот на брендот, продажните насоки и следењето на услугите, изградбата и одржувањето на терминалот на брендот, брзата промоција на развојот и пробивот на брендот, како и взаемната корист и победа-победа за развој на брендот.