Rreth Nesh

Kompania jone

Kompania e Teknologjisë Xiang Fa Li (Xiamen).është një ndërmarrje e pavarur në Kinë, e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin e prodhimit, shitjes dhe shërbimit.Ne jemi të specializuar në prodhimin e pajisjeve të fizioterapisë rehabilituese dhe ofrimin e shërbimit të mjeteve të jetesës për të moshuarit, invalidët dhe pacientët.

Ekipi ynë

Duke u mbështetur në ekipin profesional të bredhit të kërkimit dhe zhvillimit, dizajnit dhe teknologjisë, marka LAOWUYOU përqendrohet në zhvillimin e produktit dhe inovacionin teknik, me aftësi të forta kërkimi dhe zhvillimi, është afër kërkesës së tregut të të moshuarve.Produktet e saj me kosto efektive mund të garantojnë shitje të shpejtë të produkteve dhe të realizojnë rrjedhje të qetë kapitali, rrezik të ulët dhe shkallë të lartë kthimi.

2

Historia jonë

"LAOWUYOU" u nderua me çmimin e markës më të mirë të Kinës në industrinë e karrigeve të sediljeve të tualetit të ashensorit dhe u depozitua me sukses në Komisionin Kombëtar të Zhvillimit dhe Reformës së Kinës në vitin 2019. Produkti përmban veçori mbi konceptin "Bring Filial Caring Home", duke marrë filial devotshmëria e vjetër ekspert i produktit në moshën inteligjente të shërbimit të shkencës dhe teknologjisë si lokalizimi i profesionit, duke përdorur produkte të teknologjisë së lartë për të ndihmuar të moshuarit, invalidët dhe njerëzit që kanë nevojë për kujdes të veçantë.

QINGXIAO/LAOWUYOU dhe pajisje të tjera dhe produkte të terapisë rehabilituese për të moshuarit dhe invalidët.Produktet tona me reduktim efektiv të kostove të kujdesit për fuqinë punëtore;mbështetje duke ndihmuar në çdo kohë për të përmirësuar efikasitetin e infermierisë;priren të respektojnë dhe mbrojnë privatësinë personale nën kujdesin teknologjik;shmangni rënien e shkaktuar nga marramendja e qëndrimit në këmbë pas qëndrimit ulur për një kohë të gjatë.Produktet tona shiten në të gjithë botën, të zbatueshme për shtëpitë e të moshuarve, spitalet, familjet dhe individët e kujdesit në shtëpi etj.

Pas inovacionit dhe kërkimit, Xiangfali Tech ka krijuar një zinxhir industrial gjithnjë e më të përsosur, duke hedhur një themel të fortë për zhvillimin afatgjatë, të shpejtë dhe në shkallë të gjerë të kompanisë.Pajisjet e përparuara të prodhimit, elitat e shkëlqyera teknike dhe ndërgjegjësimi kryesor për zhvillimin e produktit kanë fituar funksionim me efikasitet të lartë dhe avantazhe konkurruese për produktet.Në të njëjtën kohë, marka mbështetet nga ekipi me cilësi të lartë dhe udhëhiqet nga strategjia efektive.Është e dobishme të mbështetet zhvillimi i tregut të markës, orientimi i shitjeve dhe ndjekja e shërbimit, ndërtimi dhe mirëmbajtja e terminalit të markës, promovimi i shpejtë i zhvillimit dhe përparimit të markës, dhe përfitimi reciprok dhe fitues për zhvillimin e markës.