Pehea e koho ai i nā noho Lift Hoʻololi Pono no Elder Care

Ke ulu wikiwiki nei ka poʻe ʻelemakule a puni ka honua.Wahi a ka World Health Organization, i ka makahiki 2015, ua manaʻo ʻia he 900 miliona ka nui o ka poʻe kahiko o ka honua, a ua manaʻo ʻia kēlā helu e pālua i kahi kokoke i 2 biliona e 2050. Ma kahi o 10% o kēia poʻe ʻelemakule he pilikia ka neʻe ʻana.pehea e mālama ai i kēia poʻe ʻelemakule e pili ana i kā lākou mau keiki.Inā pono ʻoe e mālama i kou mau mākua me ka liʻiliʻi o ka neʻe ʻana a i ʻole ka moe moe, He aha kāu e manaʻo ai he ʻāpana paʻakikī loa?E hoʻoneʻe iā lākou mai kahi moe a commode, e ʻauʻau hauʻoli iā lākou?A i ʻole e hoʻoneʻe iā lākou i kahi noho huila no ka hele wāwae i waho?

Hoʻololi noho hāpaiua lilo i mea hana kaulana no ka mālama ʻana i nā ʻelemakule, ʻoiai e hāʻawi ana i ka mea maʻi i ke ola ʻoi aku ka maikaʻi me ka mahalo, ka pilikino pilikino, hāʻawi i kahi wahi hana maʻalahi i ke ola, ma ke kumu palekana, a me ka hoʻemi ʻana i ka hoʻouka ʻana o nā limahana kahu.

Pehea e koho ai i ka pononoho hoʻoili ʻanano ka malama makua?Aia nā ʻōlelo aʻoaʻo:

  • ʻO ka mea mua, no ka hōʻoia ʻana i ka palekana o ka huahana, pono i ka noho hoʻoneʻe hoʻoneʻe i ka lawe ʻana i ka ukana no kā mākou poʻe ʻelemakule e noho maluhia ma luna.ka noho hāpai hoʻoili.
  • ʻO ka lua, pono e maʻalahi ka hana, hoʻemi i ka hoʻouka ʻana o nā limahana kahu, mālama i nā ʻelemakule e ʻauʻau, hoʻololi i nā lole a me nā hana ʻē aʻe e koi ai i ka hana kino ikaika.
  • ʻO ke kolu, he mea nui ka hoʻokiʻekiʻe ʻana, kahi ākea ākea o ka hāpai ʻana e hiki ai i ka huahana ke kūpono no nā hiʻohiʻona ola hou aʻe.
  • ʻO ka hā, multi-function, ʻoi aku ka maʻalahi o ka huahana a hiki ke hoʻoponopono i nā pilikia hou aʻe, e like me nā noho huila, nā noho ʻauʻau, rollator etc.
  • ʻO ka lima, ʻo ka hale hana ʻoihana me nā lawelawe ma hope o ke kūʻai aku e hiki ke kōkua iā ʻoe e hoʻoponopono i nā pilikia ʻē aʻe ke hoʻohana ʻoe i ka noho hoʻoili.

Xiang Fa Li Technology (Xiamen) Huiis the source manufacturer of electric lift chair with competitive price and reliable technical support. XFLmedical is committed to keeping seniors safe, healthy, care and nursing. If you need more information on electric transfer lift chair, you can visit our website at www.xflmedical.com or send us an email at xflcare@xiangfali.com. We will respond shortly to your query.

https://www.xflmedical.com/electric-lift-patient-transfer-chair/


Ka manawa hoʻouna: Sep-05-2023