Le Taua ma le Manaomia o le tausiga o tagata matutua ile aiga

O le matua e le maalofia ma e lautele.O loʻo tatou ola i se sosaiete e lua ni faʻalavelave: o le tasi e le malamalama i le taua o tagata matutua ma lafoai i latou ma le le faʻaaloalo, ma le isi e popole mo a latou tupulaga matutua ma faʻatauaina lelei i latou ma le faʻaaloalo ma le tausiga.

O se tulaga fa'alavelave lea e lua fa'afeagai tu'inanau.Ae o le matua, e pei ona taʻua muamua, e le mafai ona alofia ma e manaʻomia e tagata matutua le tausiga lelei o tagata matutua.O lea la, o le taua o letausiga o tagata matutuao se mea e tatau ona tatou su'esu'eina ma malamalama uma i ai.

O le tausiga o tagata matutua o se tulaga faigata.O tamaiti matutua e masani ona tuʻuina i le tulaga o le tausiga o se matua matua aʻo matutua tagata o le aiga.O le tele o taimi, e si'i atu le matua i le fale o le tamaititi matua po'o se fale po'o se fale.

O le tausiga o tagata matutua e aofia ai le fesoasoani ia i latou i a latou gaioiga i aso taitasi, ave i latou i fomaʻi mo feutagaiga faafomaʻi, lagolagoina o latou mafaufau, ma le tele o isi mea.O lea la, afai ei ai ni ou atugaluga e uiga i lau matafaioi fou o le acfoa'i mo tagata matutua, o le a fesoasoani lenei ta'iala fa'atino ia te oe e fa'amalamalama ai.

Le taua o le tausiga o tagata matutua

I se tulaga lautele, o se tasi e sili atu i le 65 tausaga e manatu o se tagata matua, e faalagolago i lona tulaga soifua maloloina, atonu e manaʻomia le tausiga tuuto.Ae ui i lea, e faigata ona faʻaogaina se faʻamatalaga maʻaʻa ona o tagata matutua i fua eseese o le physiologically.O le vaivai, nai lo le matua, e sili atu lona aafiaga i lo latou tulaga lamatia o le manaomia o le tausiga ma le lagolago.

Auala e tausia ai tagata matutua – fautuaga e mulimuli ai

Ona o le manino o toʻatugā e ono tulaʻi mai, o le tausiaina o mātua ua matutua e ono faigatā ai i nisi o taimi.O nisi nei o fautuaga motausia o tagata matutuama fautuaga e fesoasoani ia te oe i le foiaina o ia faafitauli ma le tausiaina o ou matua matutua a o aloese mai mafatiaga tau lagona ma mea tau tupe.

Ia malamalama i lo latou manuia

E le lava le fa'afeso'ota'i i vaiaso ta'itasi po'o aso uma a'o tausia matua matutua ile fale.O tagata matutua o lo'o maua i le tu'inanau po'o le fa'ama'i o le Alzheimer e mana'omia se fa'aopoopoga, pe a le atoatoa, le gauai.E mana'omia le faia o su'esu'ega fa'aletino e iloa ai po'o le a le lelei o tagata matutua o lo'o nofo to'atasi.

O le faʻaleleia o au fegalegaleaiga ma i latou o le a faʻaitiitia ai le popole ma e mautinoa o le a faʻaleleia atili ai le va o oe ma ou matua.O taʻiala sili e taulimaina ai nei mataupu o le fatufatuaʻi, fetuutuunai, onosai, ma le agaalofa.

Fausia se siosiomaga saogalemu i lou fale

O tagata matutua e nonofo na o i latou e lamatia i le see, pa'u'u, ma faamanualia ai i latou lava.E ui ina mana'omia nisi suiga fa'avae, ae o le tele o gaioiga e mana'omia ina ia saogalemu ma faigofie ai le fale o se tagata matutua e mafai ona fa'amae'aina i se taumafaiga itiiti ma ni nai lima fesoasoani.

Uu pa i tafatafa o le faleuila ma totonu o ta'ele / tapu o nisi ia o fetuunaiga e tatau ona i ai e mafaufau i ai mo le mautu, nofo, ma tu.

E sili le faʻapipiʻiina o faʻamau i itu uma e lua o faʻasitepu uma. E tatau ona faʻatulagaina mo le faʻaogaina o senofoa fa'ata'avalevale, nofoa ta'ele, si'isi'i faleuila malosi, se moega feavea'i a le falema'i, po'o so'o se isi mea fa'afoma'i ma meafaigaluega.

Fa'ailoa se kamupani fa'atuatuaina mooloa tausi matutuaXiang Fa Li Technology (Xiamen) Co.,Ltd.O se gaosiga fa'apolofesa mooloa tausiga tausi fale.O nei oloa e mafai ona fesoasoani i le tausi ma'i e fai mea e mana'omia mo le tumama i aso uma e pei o le ta'ele, teuga, faleuila, ma gaioiga o le olaga i aso uma e ono fa'anoanoa ai tagata matutua.E fesoasoani fo'i le nofoa si'isi'i fa'aeletise i tagata matutua i fa'agaioiga fa'aletino i aso ta'itasi, e pei o le savalivaliga pe ta'ita'ia i latou i fa'atinoga o gaio'iga.

Afai e te mana'omia nisi fa'amatalaga ileoloa tausi matutua, e mafai ona e asiasi i la matou upega tafaʻilagi iwww.xflmedical.com or call us today on +(86) 592 5626845 or email us at xflcare@xiangfali.com for more details.  We are looking for business partner and hope to build long term business relationship with you.

Si'i eletise nofoa fesiitai ma'i mea uma


Taimi meli: Oke-07-2023