Elektrisk transfer elevator stol har hvilken model stil, hvilken er bedre?

For plejepersonalets manglende styrke har langtidspleje behov for fuld pleje, patienter med stor kropsvægt, i tilfælde af at sikre deres egen sikkerhed og patientsikkerhed og komfort, kan få hjælp af elektrisk forflytningsmaskine sygepleje.Overførselsmaskinen er et medicinsk instrument plejeinstrument, som kan løfte patienten ved at matche sprederen med forskellige stilarter og funktioner.
d5a97f1a612bb8feb9bf9a3542d19ef
Der er flere modeller og stilarter af elektrisk skiftemaskine, som kan opdeles i mobil, fast, gulvtype, skinnemobil, mobil skiftemaskine er opdelt i bomtype, piedestaltype, trappeskiftemaskine og så videre.
1) Den faste gearskifter har en fast bomramme.Skifteren bevæger sig frem og tilbage inden for rammen af ​​bomrammen, og nogle gange kan den integreres med sengen, stort set uden særlig installation og konstruktion.Denne form for forskydningsmaskine er ofte placeret i sengekanten, badeværelset, toilettet og så videre.
2) gulvskiftemaskinen er normalt placeret på jorden i sengekanten og andre steder, der er også søjler installeret i de fire hjørner af rummet, med en slynge til at flytte objektet inden for banens mobile rækkevidde.
3) Sporskifter er en skifter, der flytter det bevægelige objekt til målet med en slynge langs sporet installeret på loftet.Ulempen er, at installationssporet skal bygges, og når først installationen er god, kan banens position ikke ændres, investeringen er stor, så behovet for at bestemme efterspørgslen først.
8816702ccf2ae0b74fb4de5dd787d2f
Den almindelige elektriske skiftemaskine på markedet er skiftemaskine af gulvtype, fordi den faste skiftemaskine har meget høje krav på væggen, den generelle familie opfylder ikke sikkerhedsbetingelserne, sporskiftemaskinen er stor i skala, bruges normalt ikke i familien, så hvis hjemmeplejen med skiftemaskinen anbefales gulvtypen skiftemaskine.
Gulvtype skiftemaskine med 4 universalhjul, kan imødekomme sengepatienters daglige behov for at skifte, kan hjælpe sengepatienter med at skifte, kørestol, toiletbad, gå ud og så videre, når som helst og hvor som helst kan bruges, praktisk og høj udnyttelsesgrad.Nøglen;Gulvtype shift maskine prisen er også meget tæt på folket, fra manuel til opbevaring, prisen er omkring 2000-4000, kan almindelige familier acceptere.
/Produkter/


Indlægstid: 02-02-2022